Category Archives: wissel

Veerle-V zkt glasjuweel Verkooppunten.

Het Veerle-V Glas Atelier in Putte-Peulis is alleen open op zaterdag van 11 tot 17u.  In de verkooppunten kan u uiteraard altijd terecht. Er is een Veerle-V verkooppunt in Haacht , Torhout, Leuven , Hasselt, Mortsel, Serskamp, Zottegem, Gent en Berchem (kettingen), Lier.

Veerle-V is op zoek naar bijkomende glasjuweel verkooppunten. bijvoorbeeld in Mechelen , Heist op den berg, regio Kempen Geel, Westerlo. Ook Halle , Vilvoorde , of Brusselse rand en ook Wallonië…of aan de kust.

Dus richt ik me even tot jouw,  eigenaresse van een eigen zaak : heb je goesting in glas? Heb je een stenen winkel die van jouzelf is?    Maw je koopt zelf in en kiest je merken persoonlijk uit ?

Zegt het je wat : een sterk merk dat online wel aanwezig maar niet te koop is ?  (dus ik bedoel geen webshopverkoop, geen soc media verkoop , geen inhouse-stock-sale )

==>C a l l me..  0473 601046 , we overlopen even samen de mogelijkheden.

==>Let’s meet ..  Weet dat mijn aanbod afgestemd wordt op jouw aanbod. Samenwerking is voor mij het sleutelwoord.

Bij Veerle-V geen eenheidsworst maar unieke glasjuwelen. Handgemaakt in eigen Belgisch atelier.

Glasjuwelen, een overzichtje.

Hier een selectie van een aantal handgemaakte glazen wisseljuwelen tot eind 2018.

Deze handgemaakte sieraden zijn van edelstaal en glas met wisselsysteem, en kunnen dus gedragen worden op ring en ketting.

De glasjuwelen zijn te koop in Vlaanderen van Gent tot Hasselt.

Herken je de jouwe? Tevreden met je keuze? Ik lees het graag..  Je kan een commentje schrijven hieronder of eens een berichtje zetten op mijn facebookpagina..  Dankje!