Category Archives: Glasjuweel

Veerle-V zkt glasjuweel Verkooppunten.

Het Veerle-V Glas Atelier in Putte-Peulis is alleen open op zaterdag van 11 tot 17u.  In de verkooppunten kan u uiteraard altijd terecht. Er is een Veerle-V verkooppunt in Haacht , Torhout, Leuven , Hasselt, Mortsel, Serskamp, Zottegem, Gent en Berchem (kettingen), Lier.

Veerle-V is op zoek naar bijkomende glasjuweel verkooppunten. bijvoorbeeld in Mechelen , Heist op den berg, regio Kempen Geel, Westerlo. Ook Halle , Vilvoorde , of Brusselse rand en ook Wallonië…of aan de kust.

Dus richt ik me even tot jouw,  eigenaresse van een eigen zaak : heb je goesting in glas? Heb je een stenen winkel die van jouzelf is?    Maw je koopt zelf in en kiest je merken persoonlijk uit ?

Zegt het je wat : een sterk merk dat online wel aanwezig maar niet te koop is ?  (dus ik bedoel geen webshopverkoop, geen soc media verkoop , geen inhouse-stock-sale )

==>C a l l me..  0473 601046 , we overlopen even samen de mogelijkheden.

==>Let’s meet ..  Weet dat mijn aanbod afgestemd wordt op jouw aanbod. Samenwerking is voor mij het sleutelwoord.

Bij Veerle-V geen eenheidsworst maar unieke glasjuwelen. Handgemaakt in eigen Belgisch atelier.

Uniek glas.

Zin in een uniek juweel ? Wat denk je hiervan ? Dit glas is eens iets anders dan Murano glas, het is harder en dus zijn er andere mogelijkheden . Ik maakte er deze knobbels mee. Deze zijn er standaard in wit mat glas, of in blinkend glas.  Mat wordt het glas door het te zandstralen.

Een glasjuweel als dit kan door mij op maat gemaakt worden in transparant gekleurd glas. Jouw juweel is dan zeker een uniek stuk.

De knobbels zijn te koop bij HtweeO in Leuven, bij Trovato in Haacht en voor bestelling in kleur kan je terecht in het glas-atelier in Peulis.  Een bijpassende wissel glazen ring top is mogelijk:  zo heb je meteen een mooie set..

je vindt de glasjuwelen in 10 verkooppunten in vlaanderen.

 

Glasjuwelen, een overzichtje.

Hier een selectie van een aantal handgemaakte glazen wisseljuwelen tot eind 2018.

Deze handgemaakte sieraden zijn van edelstaal en glas met wisselsysteem, en kunnen dus gedragen worden op ring en ketting.

De glasjuwelen zijn te koop in Vlaanderen van Gent tot Hasselt.

Herken je de jouwe? Tevreden met je keuze? Ik lees het graag..  Je kan een commentje schrijven hieronder of eens een berichtje zetten op mijn facebookpagina..  Dankje!