All posts by veerlev

Atelier Open

Op vrijdagen 17 en 24 augustus is het atelier open.

Weynesbaan 161 –  2580 Putte Peulis

Er wordt gewerkt aan de najaarscollectie maar er is nog echt wel een mooi aanbod zomers glas … Laat je inspireren !

Kom je graag langs, en wil je zeker zijn dat ik er ben, kan je me een berichtje sturen op gsm 0473 601046 of  mail 

tussen 14-20.00 ben ik er in elk geval.

kunstenaarsroute zemst

Op zondag 26 augustus ben ik te gast bij Atelier Schepsels tgv de KRoute in Zemst.  In de tuin van karine , Bosstraat 102, (punt nr 4 in Zemst) kan je de beelden zien van Kaatje Grauls , je kan zelf papier scheppen en genieten van een drankje.

Let wel op: de Veerle-V glas&juwelen zijn er alleen op zondag.

meer info over het event staat op: https://m.facebook.com/KunstenaarsrouteZemst/

bloem voor tuin of vaas

tuinbloemen of tafelbloemen , in elk geval geen juweelbloemen , want deze glazen handgemaakte kelken zijn ong 7 cm.  de staven kan je kiezen zo lang als je zelf verkiest, dus geschikt voor tuin of vaas.

de bloemen zijn te zien bij Mix art, Morstel, Loft 53 in Hoeilaart en ‘t Parelhuys. Ook verkrijgbaar op bestelling, of in het thuisatelier in Peulis.

erkenning

Sinds kort ben ik officieel erkend als ‘ambachtsvrouw’. Een fijne waardering voor mijn werk van de afgelopen jaren, en ik ben er dan ook erg blij mee.

oorbellen

Er zijn lange oorbellen uit edelstaal, waarvan de knikkers kunnen gewisseld worden, dat wist je al…én je hebt nu ook de minis : zeer kleine oorknopjes. Chirurgisch staal en glas. Anti-allergisch dus.

Het is telkens een uitdaging om ze te maken – maar moeilijk gaat ook, zo zie je maar!

hol

even wat vertellen over .. de Elips : een holle glaskraal van ongeveer 4 cm.  Ze bestaat uit één kleur transparant glas, je draagt ze aan een lange eenvoudige ketting  om je zomer-oufit helemaal ‘af’ te maken.

Meubelknopjes

Glazen knoppen voor op een schuif of kast – ook mooi op ‘n kapstokje, zijn unieke blikvangers.

Elke knop wordt voorzien van standaard meubelbeslag dus ze passen op bestaande deuren. Voor deze glazen knoppen werk ik op bestelling – we kijken samen welke maat best past , en welke kleur(en)  jij wenst. Je neemt eventueel eerst een staal mee naar huis om te proberen.

Na definitieve bestelling is de levertijd ongeveer 3/4 weken.