All posts by veerlev

Veerle-V zkt glasjuweel Verkooppunten.

Het Veerle-V Glas Atelier in Putte-Peulis is alleen open op zaterdag van 11 tot 17u.  In de verkooppunten kan u uiteraard altijd terecht. Er is een Veerle-V verkooppunt in Haacht , Torhout, Leuven , Hasselt, Mortsel, Serskamp, Zottegem, Gent en Berchem (kettingen), Lier.

Veerle-V is op zoek naar bijkomende glasjuweel verkooppunten. bijvoorbeeld in Mechelen , Heist op den berg, regio Kempen Geel, Westerlo. Ook Halle , Vilvoorde , of Brusselse rand en ook Wallonië…of aan de kust.

Dus richt ik me even tot jouw,  eigenaresse van een eigen zaak : heb je goesting in glas? Heb je een stenen winkel die van jouzelf is?    Maw je koopt zelf in en kiest je merken persoonlijk uit ?

Zegt het je wat : een sterk merk dat online wel aanwezig maar niet te koop is ?  (dus ik bedoel geen webshopverkoop, geen soc media verkoop , geen inhouse-stock-sale )

==>C a l l me..  0473 601046 , we overlopen even samen de mogelijkheden.

==>Let’s meet ..  Weet dat mijn aanbod afgestemd wordt op jouw aanbod. Samenwerking is voor mij het sleutelwoord.

Bij Veerle-V geen eenheidsworst maar unieke glasjuwelen. Handgemaakt in eigen Belgisch atelier.

Uniek glas.

Zin in een uniek juweel ? Wat denk je hiervan ? Dit glas is eens iets anders dan Murano glas, het is harder en dus zijn er andere mogelijkheden . Ik maakte er deze knobbels mee. Deze zijn er standaard in wit mat glas, of in blinkend glas.  Mat wordt het glas door het te zandstralen.

Een glasjuweel als dit kan door mij op maat gemaakt worden in transparant gekleurd glas. Jouw juweel is dan zeker een uniek stuk.

De knobbels zijn te koop bij HtweeO in Leuven, bij Trovato in Haacht en voor bestelling in kleur kan je terecht in het glas-atelier in Peulis.  Een bijpassende wissel glazen ring top is mogelijk:  zo heb je meteen een mooie set..

je vindt de glasjuwelen in 10 verkooppunten in vlaanderen.

 

Glasjuwelen, een overzichtje.

Hier een selectie van een aantal handgemaakte glazen wisseljuwelen tot eind 2018.

Deze handgemaakte sieraden zijn van edelstaal en glas met wisselsysteem, en kunnen dus gedragen worden op ring en ketting.

De glasjuwelen zijn te koop in Vlaanderen van Gent tot Hasselt.

Herken je de jouwe? Tevreden met je keuze? Ik lees het graag..  Je kan een commentje schrijven hieronder of eens een berichtje zetten op mijn facebookpagina..  Dankje!

Feesttijd.

Hoe fijn was dat ! Om zoveel dames te ontmoeten in het glas-atelier en op de verschillende glas&juwelen events , en in de winkels in 2018.

Nog steeds heeft Veerle-V geen webshop en die komt er ook niet. Best is om mijn handgemaakte juwelen te passen en te keuren , life , aan jouw hand of hals.  Jullie weten duidelijk waarom… enorm bedankt!

Trend

Dierprints zijn een trend: ga jij all-the-way of kies je voor een accentje? Glastops zijn er verschillende uitvoeringen met als topper echt wel de tijgerprint of leopards.

Ik maakte een reeks glazen juweel-tops in verschillende tinten. Je schroeft ze op de wisselring , broche ,of ketting..

Ook in 2019 zal de leopard-trend zich voortzetten, je hebt dus een juweel waar je nog lang plezier van zal hebben.

Kleurig glas.

Kleur fleurt jouw outfit, en je humeur.

De Veerle-V glastops zijn er in bijna alle kleuren van de regenboog, met als top kleur rood glas. Alle glastops hebben een moer, en de juweeldelen een schroef.  Jij wisselt dus zelf de juwelen af naar gelang outfit of humeur,  naar goesting, én in de kleur van jouw  dag… 

Never underestimate the power of a good outfit on a bad day!

Poppies of klaprozen als juweel of tuinbloemen.

Tuinbloemen of tafelbloemen , in elk geval geen juweelbloemen , want deze glazen handgemaakte bloemkelken zijn ong 7 cm.  De staven kan je kiezen zo lang als je zelf verkiest, tot een meter lang, dus geschikt voor in de tuin of wat korter, voor in een vaas.

De Poppies worden geleverd met de gepaste schroeven.

Deze bloemen kan je kopen bij Mix art, Morstel, en ‘t Parelhuys. Verkrijgbaar ook op bestelling in rood of een andere kleur.  In het Glasatelierin Peulis vind je de glazen bloemen ook.

Er zijn ook klaprozen voor de juwelen. Bekijk het hier..

Link naar filmpje , the making of een bloem in glas , aan de glasbrander.

Meubelknopjes

Glazen knoppen voor op een schuif of kast – ook mooi op ‘n kapstokje, zijn unieke blikvangers.

Elke knop wordt voorzien van standaard meubelbeslag dus ze passen op bestaande deuren. Voor deze glazen knoppen werk ik op bestelling – we kijken samen welke maat best past , en welke kleur(en)  jij wenst. Je neemt eventueel eerst een staal mee naar huis om te proberen.

Na definitieve bestelling is de levertijd ongeveer 3/4 weken.