Category Archives: alles

Feesttijd.

Hoe fijn was dat ! Om zoveel dames te ontmoeten in het glas-atelier en op de verschillende glas&juwelen events , en in de winkels in 2018.

Nog steeds heeft Veerle-V geen webshop en die komt er ook niet. Best is om mijn handgemaakte juwelen te passen en te keuren , life , aan jouw hand of hals.  Jullie weten duidelijk waarom… enorm bedankt!

Trend

Dierprints zijn een trend: ga jij all-the-way of kies je voor een accentje? Glastops zijn er verschillende uitvoeringen met als topper echt wel de tijgerprint of leopards.

Ik maakte een reeks glazen juweel-tops in verschillende tinten. Je schroeft ze op de wisselring , broche ,of ketting..

Ook in 2019 zal de leopard-trend zich voortzetten, je hebt dus een juweel waar je nog lang plezier van zal hebben.

Kleurig glas.

Kleur fleurt jouw outfit, en je humeur.

De Veerle-V glastops zijn er in bijna alle kleuren van de regenboog, met als top kleur rood glas. Alle glastops hebben een moer, en de juweeldelen een schroef.  Jij wisselt dus zelf de juwelen af naar gelang outfit of humeur,  naar goesting, én in de kleur van jouw  dag… 

Never underestimate the power of a good outfit on a bad day!

Poppies of klaprozen als juweel of tuinbloemen.

Tuinbloemen of tafelbloemen , in elk geval geen juweelbloemen , want deze glazen handgemaakte bloemkelken zijn ong 7 cm.  De staven kan je kiezen zo lang als je zelf verkiest, tot een meter lang, dus geschikt voor in de tuin of wat korter, voor in een vaas.

De Poppies worden geleverd met de gepaste schroeven.

Deze bloemen kan je kopen bij Mix art, Morstel, en ‘t Parelhuys. Verkrijgbaar ook op bestelling in rood of een andere kleur.  In het Glasatelierin Peulis vind je de glazen bloemen ook.

Er zijn ook klaprozen voor de juwelen. Bekijk het hier..

Link naar filmpje , the making of een bloem in glas , aan de glasbrander.

Meubelknopjes

Glazen knoppen voor op een schuif of kast – ook mooi op ‘n kapstokje, zijn unieke blikvangers.

Elke knop wordt voorzien van standaard meubelbeslag dus ze passen op bestaande deuren. Voor deze glazen knoppen werk ik op bestelling – we kijken samen welke maat best past , en welke kleur(en)  jij wenst. Je neemt eventueel eerst een staal mee naar huis om te proberen.

Na definitieve bestelling is de levertijd ongeveer 3/4 weken.